• Ασφαλιση Κατοικιας

 • Ασφαλεια Αυτοκινητου

  • Η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας είναι υποχρεωτική από το νόμο και μας καλύπτει από περιπτώσεις που θα προκαλέσουμε σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε τρίτους.

   Διαβαστε Περισσοτερα
 • Ταξιδιωτικη Καλυψη

  • Η Ταξιδιωτική ασφάλιση των εκδρομέων για προσωπικά ατυχήματα, σαν είδος είναι προαιρετική.


   Διαβαστε Περισσοτερα
 • Ασφαλεια Σκαφους

  • Η Ασφάλιση για την Κάλυψη Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων σε όλα τα επαγγελματικά και ιδιόκτητα σκάφη αναψυχής είναι πλέον υποχρεωτική.

   Διαβαστε Περισσοτερα

Το Όραμά μας

Ποιοτητα

Να προσφέρουμε στους ασφαλισμένους υπηρεσίες ποιότητας, μέσω σύγχρονων προϊόντων και διαδικασιών.

Αναπτυξη

Να αναπτυσσόμαστε με ρυθμούς μεγαλύτερους από αυτούς της αγοράς, ώστε να εδραιώσουμε την κορυφαία θέση μας και να διευρύνουμε το μερίδιο αγοράς μας.

Αξιοπιστια

Να λειτουργούμε με γνώμονα την αξιοπιστία, την κοινωνική ευθύνη και το ήθος, σεβόμενοι τα 45 χρόνια της ιστορίας μας.

Σχετικά με Εμάς

Το πρακτορείο ασφαλειών Ατσαλάκη Χαράλαμπου δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά της Κρήτης τα τελευταία 45 χρόνια. Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 20 μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς και στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τόσο στην Ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δημιουργήσαμε την A.T.S. Insurance Agents S.A., για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας τόσο σε ασφαλιστικά όσο και σε επενδυτικά προϊόντα.

 • 45 χρόνια εμπειρίας
 • Περισσότεροι από 20 συνεργάτες
//www.ats-insurance.gr/wp-content/uploads/2019/01/Screenshot-2019-01-03-at-20.07.30.png

Οι Συνεργάτες μας

1

Προστατευμενα Σπιτια

1

Μερες Εργασιας

1

Συμβολαια

1

Πελατες

Η ομάδα μας

Suas iracundia his ea. Ex nec veniam singulis. No errem ridens eam, nam an veniam equidem nam an veniam equidem.

Πως μπορω να παρω μια προσφορα?

Για να πάρετε μία προσφορά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα σας απαντήσουμε με τις καλύτερες επιλογές ασφάλισης για να επιλέξετε.

Πως μπορω να ασφαλιστω?

Βήμα 1: Απαντήστε μας στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις προσφορές που λάβατε παραπάνω αναφέροντας το σχέδιο ασφάλισης που έχετε επιλέξει. Βήμα 2: Θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε μία από τις φόρμες μας. Βήμα 3: Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην προετοιμασία της ασφαλιστικής σας σύμβασης και θα σας τη στείλουμε με email με ταχυδρομείο.

Πως μπορω να ακυρωσω την ασφαλιση μου?

Στείλτε μας τα στοιχεία της σύμβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλώνοντας ότι θέλετε να ακυρώσετε τη σύμβασή σας και θα προχωρήσουμε στη διαδικασία ακύρωσης. Απαιτείται επίσης μία υπογεγραμμένη δήλωση που θα αποσταλεί ταχυδρομικά.

Πως μπορω να πληρωσω την ασφαλιση μου?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής για την ασφάλισή σας: 1. Πληρώστε προσωπικά σε Τράπεζα ή Ταχυδρομείο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την απόδειξη που έστειλε ο Ασφαλιστής στη διεύθυνση επικοινωνίας σας. 2. Πληρωμή με Τραπεζική Μεταφορά (Web Banking) χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που περιέχονται στην απόδειξη που στέλνει ο Ασφαλιστής στη διεύθυνσή σας. 3. Πληρώστε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του συστήματος www.EasyPay.gr που προσφέρεται από την Τράπεζα Πειραιώς (Απλά εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κάρτα για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας. Δεν απαιτείται να είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς). 4. Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών από τον Ασφαλιστή, εφόσον υπάρχει.

Πως μπορω να ζητησω αποζημιωση?

Υγεία / Σπίτι / Ταξίδι / Επιχείρηση: Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του Ασφαλιστή σας ή επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας σύμβουλο από την ATS.
Ασφάλεια αυτοκινήτου: Επικοινωνήστε με την οδική βοήθεια του ασφαλιστή σας. Θα κανονίσουν τη μεταφορά του οχήματός σας (αν χρειαστεί) και θα σας βοηθήσουν με τα απαραίτητα έγγραφα.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Εχω ένα εντυπο 'καθαρο ιστορικο ατυχηματων bonus'. Ειναι εγκυρο στην Ελλαδα;

Ναι είναι! Οι ασφαλιστικοί μας εταίροι ανταμείβουν τους οδηγούς χωρίς ιστορικό ατυχημάτων και προσφέρουν μειωμένα ασφάλιστρα για την ασφάλιση αυτοκινήτου.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Είμαστε στη διάθεσή σας

Η ATS Insurance Agents S.A. κι η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας!

elGreek
en_USEnglish elGreek