Ασφαλιση Κατοικιας

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να έχετε ασφαλισμένο το σπίτι σας.

Ασφαλιση Κατοικιας

Η αγορά ακινήτου στην Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία. Είτε πρόκειται για μόνιμη κατοικία ή για εξοχική κατοικία, πρέπει να μεριμνήσετε για την προστασία της επένδυσής σας. Η ιδιοκτησία σας εκτίθεται σε πολλούς κινδύνους, που προκαλούνται όχι μόνο από φυσικά αλλά και από ανθρώπινα αίτια. Οι πυρκαγιές, οι εκρήξεις, οι σεισμοί, οι πλημμύρες, οι διαρρήξεις, αποτελούν φαινόμενα που μπορούν να απειλήσουν ανά πάσα στιγμή την ιδιοκτησία που αποκτήσατε με τόση προσπάθεια.

  • Η ATS έχει πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία καλύψεων για προστασία στο σπίτι με σαφείς και ξεκάθαρους όρους.
  • Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας και στη συνέχεια θα επιλέξει μέσα από όλα τα διαθέσιμα προϊόντα που προσφέρουν οι ασφαλιστικοί συνεργάτες μας, προκειμένου να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς όρους για εσάς - στη σωστή τιμή.
  • Οι συνεργασία μας με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη διασφαλίζει ότι θα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής από τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις ασφαλιστικής κάλυψης κατοικίας. Το σπίτι σας θα είναι ασφαλές σε κάθε περίπτωση!
//www.ats-insurance.gr/wp-content/uploads/2019/02/insurance-house-por.jpg

Ενδιαφέρεστε?

Τότε ζητήστε μία προσφορά για ασφάλιση κατοικίας.

elGreek
en_USEnglish elGreek