Ασφαλιση Ταξιδιου

Ασφάλεια ταξιδίου για κατοίκους Ελλάδας η ΕΕ.

Ασφαλιση Ταξιδιου

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά οργανώσατε το ταξίδι σας, υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα κάποιου απροσδόκητου γεγονότος. Η ασφάλισή σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι προτεραιότητά μας και ο προσωπικός σας σύμβουλος θα ψάξει σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα που προσφέρουν οι συνεργάτες μας για να σας βρουν τους καλύτερους όρους - στη σωστή τιμή.

Είτε πρόκειται για καθυστερημένες πτήσεις, χαμένες αποσκευές ή κάποιο ατύχημα, εσείς συνεχίζετε να ταξιδεύετε ανά τον κόσμο χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα!

Η συνεργασία μας για την Διεθνής Ταξιδιωτική Ασφάλιση με την LLOYDS του Λονδίνου, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη, εξασφαλίζει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ξένοιαστα, γνωρίζοντας ότι εσείς και η οικογένειά σας είστε ασφαλείς.

Υπό την προϋπόθεση ότι είστε κάτοικος Ευρώπης, όποιος και αν είναι ο προορισμός σας ή η ηλικία σας (συμπεριλαμβανομένων των ηλικιών άνω των 65 ετών), είστε καλυμμένοι!

Δείτε παρακάτω τα πακέτα ασφάλισης ταξιδιού!

Ετήσια Ασφάλιση Ταξιδιών

Αν ταξιδεύετε από την Ελλάδα ή από άλλη ευρωπαϊκή χώρα περισσότερο από δύο φορές το χρόνο, θα πρέπει να εξετάσετε την αγορά μιας ετήσιας Ασφάλισης Ταξιδιών, η οποία θα είναι οικονομικά αποδοτικότερη και θα σας προσφέρει ξενοισιά, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά ταξιδεύετε.

Προσφέρουμε μειωμένες ασφαλιστικές πολιτικές για ζευγάρια και οικογένειες, καθώς και μια επιλογή επιπέδων κάλυψης για ευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους προορισμούς.

Ασφάλιση ταξιδιού για άνω των 65 ετών

Καθώς μεγαλώνετε, θα δείτε ότι η τιμή που πληρώνετε για τις ασφαλίσεις σας αυξάνεται - και αυτό περιλαμβάνει την ταξιδιωτική ασφάλιση. Αυτό οφείλεται κυρίως στους ασφαλιστές που αντιλαμβάνονται τους μεγαλύτερους ηλικιακά ταξιδιώτες ως υψηλότερους κινδύνους.

Προσφέρουμε προσιτές ταξιδιωτικές ασφάλειες άνω των 65 ετών με την ίδια κάλυψη όπως για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Σας συμβουλεύουμε να τακτοποιήσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη ταξιδιού, αμέσως μόλις έχετε κάνει κράτηση για το ταξίδι σας, καθώς πιθανόν να καλυφθείτε οικονομικά, σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε νωρίτερα τις πτήσεις ή τη διαμονή σας. Τέλος, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το κόστος της ασφάλισης δεν είναι ο σημαντικότερος παράγοντας - θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο τί καλύπτεται από την ταξιδιωτική ασφάλιση από πλευράς ιατρικής κάλυψης και κάλυψης για τα υπάρχοντά σας.

//www.ats-insurance.gr/wp-content/uploads/2019/02/insurance-travel.jpg

Ενδιαφέρεστε?

Τότε ζητήστε μία προσφορά για ασφάλιση ταξιδιού.

elGreek
en_USEnglish elGreek